• Geri dön

  • 257 Görüntülenme

  • 352 Haber

  • 306 İşletme görüntülenme


Buderus’ta geleceğe bakmak bir gelenektir…
Buderus uzmanlığının yeni ürünü
Logamax plus GB172i.2 kombi pazara sunuldu

• Buderus’un yeni duvar tipi yoğuşmalı kombisi Logamax plus GB172i.2, yüksek kapasite seçenekleriyle büyük apartman daireleri ve villalar için eşsiz bir sistem çözümü sunuyor. Uzun ömürlü ve güvenli işletim imkanı sunan kombi, yüksek enerji verimliliği sayesinde düşük gaz tüketimiyle çalışıyor.

İklimlendirme sektöründe 300 yıla yakın küresel deneyimiyle sürekli yenilikçi sistem ve teknolojiler geliştiren Buderus, özellikle büyük yaşam alanları için ideal sistem çözümü olan Logamax plus GB172i.2 duvar tipi yoğuşmalı kombiyi pazara sundu.

Daireden villaya her evin ihtiyacına uygun…
Farklı montaj ihtiyaçlarına uyum sağlayan ve verimli işletimi garanti eden Logamax plus GB172i.2'nin, 30/35, 35/40 kW ısıtma ve kullanım sıcak suyu olmak üzere iki farklı kapasite seçeneği mevcut. Kombi, 40 kW'a varan sıcak kullanım suyu kapasitesi ile 18 l/dk sıcak kullanım suyu debisi sayesinde kesintisiz sıcak su kullanımı sağlıyor.

Maksimum konfor, kolay kurulum
Logamax plus GB172i.2'nin sahip olduğu 3 yıldız sıcak kullanım suyu konforu (EN13203-1/2) hızlı bir şekilde kesintisiz sıcak kullanım suyu elde etmeye imkan veriyor.

Özel alüminyum-silisyum alaşımlı döküm eşanjörü sayesinde yüzde 94 ErP verimliliği ve yüzde 86 sıcak su verimliliği sağlayan Logamax plus GB172i.2, 1:8’e varan modülasyon oranıyla kendini 5 kW’a kadar kısarken, düşük kapasite ihtiyaçlarında bile verimli işletim sunuyor.

Yeni tasarım hidrolik bağlantılarının konumu ve tüm komponentlere önden erişimi sayesinde kolay kurulum ve bakım imkanı sağlayan Logamax plus GB172i.2'nin dayanıklı iç komponentleri ise oldukça uzun ömürlü.

Kullanıcı dostu kombi
Logamax plus GB172i.2, Buderus uzmanlığı ile tasarlanmış modülasyonlu iletişim diline sahip. Farklı akıllı çözümlerle ısıtma sistemini mobil uygulama ile internet üzerinden kontrol edebilmek mümkün. Arka aydınlatmalı LCD ekranıyla kullanıcı dostu bir deneyim sunan yeni kombi, Buderus Oda Kumandaları ile kullanıldığında daha kolay kullanım, daha çok verim imkanı sağlıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL