• Geri dön

  • 1.314 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


BEKO DİJİTAL DENEYİMİ TÜKETİCİYLE
BULUŞTURAN 4 BAYİ DAHA AÇTI

Beyaz eşya ve tüketici elektroniğindeki dijital dönüşümü tüketiciyle buluşturan Beko, 2 günde 3 ilde gerçekleştirdiği 4 açılışla mağaza sayısını 1242’ye çıkardı. Şirket, 13 ve 14 Haziran’da sırasıyla İstanbul Başakşehir, Tekirdağ Kapaklı, Tekirdağ Çorlu ve Edirne’deki yeni bayilerini açtı. 

Beko yeni nesil mağazacılık atağına 13-14 Haziran tarihlerinde İstanbul, Tekirdağ ve Edirne’de açtığı 4 yeni bayi ile devam etti. Böylece Beko, Türkiye genelinde 1242 mağazaya ulaşmış oldu. Beko Satış Direktörü Arel Atakol’un gerçekleştirdiği açılışların ilki, 13 Haziran’da Başakşehir Tümsan Sanayi Sitesi’ndeki yeni bayide yapıldı. Yaylacı Mobilya Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Şirketi’nin bu yatırımının ardından aynı gün ikinci açılış, Akın Aktif Mobilya Taşımacılık Limited Şirketi’nin girişimi olan Tekirdağ Kapaklı’da Cambazlar Caddesi’ndeki bayide devam etti.

14 Haziran’da ise Arel Atakol, önce Kaan Elektronik ve Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama Ticaret Limited Şirketi’nin Çorlu Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi’ndeki bayi açılışında kurdeleyi kesti. Aynı gün öğleden sonra ise bu kez Edirne Saraçlar Caddesi’nde Askaraca Dayanıklı Tüketim Malları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin yatırımıyla bayi açılışı gerçekleştirildi. Beyaz eşya ve tüketici elektroniği sektöründe dijital dönüşüme öncülük etmeyi hedefleyen Beko, tüketiciye yeni teknolojileri deneyimletme planı doğrultusunda bayi ağını büyütüyor. Teknolojik anlamda en ileri perakende uygulamalarını hayata geçiren Beko, dünyada farklı pazarlardaki tecrübesini Türkiye’deki tüketicisiyle buluşturan konsept mağazaları, geniş ürün yelpazesi ve en yenilikçi ürünleriyle mükemmel müşteri deneyimi sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL