• Geri dön

  • 1.284 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik, Yetkili Servisleri ile Antalya’da buluştu

Bosch Termoteknik çalışanları ve yetkili servisleri yıllık bilgilendirme toplantısı için Antalya’da bir araya geldi.

Bosch Termoteknik Yetkili Servis Toplantısı bu yıl 22-24 Şubat tarihleri arasında Antalya Rixos Premium otelinde gerçekleştirildi. Bosch Termoteknik, yetkili servisleri ile bir araya gelerek hem 2018 yılını değerlendirdi hem de 2019 yılı için motivasyon buldu.

Toplantıda 2019 yılının gelişmeleri, dijitalleşen dünyada doğru konumlanma, değişimin ve dönüşümün önemi ve dünya trendleri ile ilgili sunumlar yapıldı. Bu konulara dikkat çekme amacıyla Türkiye’nin trend avcısı, bilgi bulaştırıcısı Serdar Kuzuloğlu da organizasyonda konuşmacı olarak yer aldı.

Toplantının fuaye alanında ise şirketin son dijital projeleri tanıtıldı. Katılımcılara; tüm dijital platformlara tek bir hesap ile erişim sağlayan iş ortakları portalı ve servis web sitesi oluşturma projesi hakkında bilgi verildi. Bunların dışında iş ortakları, Bosch Elektrikli El Aletleri iş kolunun ürün ve hizmetlerini de tanıma fırsatı buldular.

Ayrıca organizasyonda farklı kategorilerde belirlenen ödüller yöneticiler tarafından yetkili servislere takdim edildi. Ses sanatçısı Altay’ın sahne aldığı gala yemeğinin ardından toplantı sona erdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL