• Geri dön

  • 1.331 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknoloji, Türkiye genelinde Partner Program üyeleri ile buluşuyor!
Bosch Termoteknoloji; Türkiye genelinde düzenleyeceği “Termoteknolojinin Geleceği” toplantılarında, sadakat kulübü Bosch Partner Program üyeleri ile bir araya gelecek.

Bosch Termoteknoloji, “Termoteknolojinin Geleceği” toplantılarıyla Türkiye genelinde Partner Program üyeleri ile buluşacak. Geçmişten günümüze değişen müşteri ihtiyaçları, yeni nesil dijital yaklaşımlara ayak uydurmanın gerekliliği ve termoteknolojinin geleceğinin odak noktaları olacağı toplantılarla Bosch Termoteknik, Partner Program üyelerini hem dijital çağa hazırlamayı hedefliyor hem de geleceğin kombi ustalarının gelişimine verdiği önemi gösteriyor. İlki 17 Temmuz’da İstanbul ve çevresindeki illerdeki üyelerin katılımıyla başlayacak olan toplantı serisini; 30 Temmuz’da Ankara, 7 Temmuz’da Bursa, 1 Ağustos’ta Tekirdağ ve 18 Eylül’de Diyarbakır takip edecek. Bilgilendirici sunumlar ve soru-cevap kısımlarından sonra toplantılar, akşam yemeği ile son bulacak.

Bosch Termoteknoloji; Manisa Fabrika’da Elit bayilerini ağırlıyor!

23 Temmuz tarihinde Partner Program bünyesinde elit bayileriyle Bosch Termoteknik Manisa fabrikasında buluşan Bosch Termoteknoloji, 2 günlük organizasyon sunumlar, fabrika gezisi ve gala yemeğinden oluşacak.

Sektörün Ayrıcalıklı Sadakat Programı: Bosch Partner Program

Bosch Partner Program; sektördeki partnerlerine satış ve montaj yaptıkça puan kazandıran, aynı zamanda üyelerine teknik eğitimler, teşvik seyahatleri ve iş geliştirmeye yönelik farklı imkanlar sunan bir programdır. Bosch yetkili toptancı bayileriyle çalışan montajcı alt bayiler için geliştirilen bu sistem ile sektöre sunulan hizmet kalitesinin artırılması hedeflenmektedir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL