• Geri dön

  • 1.384 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Buderus’tan eski kombileri geleceğe kazandıran kampanya!

Isıtma sistemleri uzmanı Buderus’un geri dönüşümü destekleyen kampanyası pilot şehir olarak seçilen İstanbul’da başlatıldı.

1 Temmuz tarihinde İstanbul’da başlatılan Buderus geri dönüşüm kampanyası kapsamında eski kombiler marka ve model gözetmeksizin kullanıcılardan teslim alınıyor ve geri dönüşüme kazandırılıyor. Teslim alınan her kombi için Buderus sadakat kulübü üyesi bayiler, 220 TL değerinde hediye puan kazanıyor. Geri dönüşüm kampanyası sayesinde doğal kaynakların ve doğanın korunması hedefleniyor. Aynı zamanda teslim alınan eski kombilerin kontrol edilen yedek parçaları tekrar kullanılabiliyor ve ikinci el kombilerden kullanıcıların zarar görmesini engelliyor.

Buderus’un uzmanlar için yarattığı ayrıcalıklı bir dünya: Buderus Star Club
Buderus Star Club, sektördeki uzmanlara, satış ve montaj yaptıkça star puan kazandıran, aynı zamanda üyelerine teknik eğitimler, teşvik seyahatler ve iş geliştirmeye yönelik pek çok imkan sunan bir program. Buderus yetkili toptancı bayileriyle çalışan montajcı alt bayiler için geliştirilen bu sistem ile sektöre sunulan hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor. Buderus Star Club üyelere birçok avantaj ve ayrıcalık sağlamanın yanında, profesyonelliklerini geliştiren ve destekleyen bir konsept sunuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL