• Geri dön

  • 805 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch’un Home Connect teknolojisiyle babanıza uzaktan kontrol edilebilen kahve keyfi yaşatın Home Connect espresso ve kahve makinesi; akıllı telefon veya tablet üzerinden çalıştırılıp, mutfağa gelene dek favori kahvenin hazır olmasını sağlıyor.
Evlere şıklık, damaklara lezzet getiriyor.
Sütlü kahve, cappuccino, espresso, macchiato, latte macchiato hazırlayabilen üstün özelliklere sahip bu cihaz, kahve seven babaların vazgeçilmezi olmaya aday. 

Bosch Ev Aletleri’nin CTL636ES6, ankastre espresso kahve makinesine, Home Connect uygulamasıyla evde Wi-Fi, evden uzakta ise mobil data hattına erişerek uygulama üzerinden süt oranı, kahve sertliği, demleme derecesi, bardak boyutu detaylarını seçip, makineyi çalıştırmak mümkün. 

Home Connect teknolojisinin sunduğu CoffeePlaylist özelliği, ev ahalisinin ya da misafirlerin kahve tercihlerini uygulama üzerinden tek seferde sırasıyla hazırlamaya olanak veriyor. CoffeeWorld özelliği ile Australian Flat White'dan Vienna Melange’a kadar ek 17 uluslararası kahve çeşidine ulaşmayı mümkün kılıyor. Ayrıca Home Connect teknolojisi, kahve içerikli içecek ve yiyecek tariflerine, kahve çekirdekleri, hasat modelleri ve kavurma çeşitleri hakkında çeşitli bilgilere de kolayca erişim olanağı sağlıyor.

1600 W gücünde, 2,4 litre kapasiteli CTL636ES6 ankastre, espresso ve kahve makinesi, 500 g çekirdek haznesi ile tek bir dokunuşla sütlü içecek, sütlü kahve, cappuccino, espresso, macchiato, latte macchiato hazırlama imkânı sunuyor. Ayrıca, süt köpüğü, sıcak süt ve sıcak su hazırlayabilme seçeneği de bulunan ürünün maksimum 15cm yüksekliğe kadar ayarlanabilen kahve çıkışına en uzun Latte Macchiato bardaklarının bile rahatça sığması kullanım kolaylığı sağlıyor. OneTouch DoubleCup özelliği ile aynı anda iki adet kahve ya da cappuccino hazırlanabilirken AromaDouble Shot fonksiyonu ile arka arkaya iki öğütme ve ısıtma sayesinde kahve aromasından ödün vermeden ekstra yoğun kahve seçeneği ile ekstra güçlü kahve tadı elde edilebiliyor.

Bosch CTL636ES6 ankastre, espresso ve kahve makinesini temizlemek de çok kolay. Her içecekten sonra süt sistemini otomatik temizleyen basınçlı sistem CreamCleaner özelliğinin yanı sıra bütün süt ağızlıklarının kolayca çıkartılabilmesi ve bulaşık makinesinde yıkanabilmesi temizliği pratik hale getiriyor.

Bosch’un Home Connect teknolojisine sahip uzaktan kontrol edilebilen kahve makinesi CTL636ES6; kahvesine, konforuna ve keyfine düşkün babalar için mükemmel bir hediye.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL