• Geri dön

  • 1.280 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Buderus, Uzmanlar Cevaplıyor sosyal medya projesiyle takipçilerine yeni yılda seyahatin uzmanından İstanbul turu hediye ediyor.

Buderus, “Her işin bir uzmanı vardır; Yoğuşmalı kombinin uzmanı: Buderus” diyerek yaşam alanları için uzun ömürlü, güvenilir ve yenilikçi çözümler sunuyor. “Her işin bir uzmanı vardır; Yoğuşmalı kombinin uzmanı: Buderus” diyerek yola çıktık. Buderus tüm sosyal medya platformlarını, facebook, instagram, twiter ve youtube aktif kullanarak son kullanıcısını ürünleri, yeni projeleri hakkında bilgilendirirken, onlardan gelen yorumlarıda en kısa sürede cevaplayarak müşteri memnuniyetini odak noktasına koyuyor. Bununla birlikte gündemde en çok merak edilen konu başlıkları ile ilgili işin uzmanlarını instagram canlı yayınında ağırlayarak takipçilerin sorularını cevaplamasını da sağlıyor.

Yeni yılda Saffet Emre Tonguç ile İstanbul turu Buderus Instagram takipçilerinin oluyor.
2019’un ilk turuna Buderus takipçileri ile çıkacak olan seyahatin uzmanı Saffet Emre Tonguç, Buderus Instagram hesabındaki yarışmaya katılıp bir arkadaşını etiketleyen 20 kişi ile günde binlerce kişinin ayak bastığı, üç büyük imparatorluğa başkentlik yapmış İstanbul'un en özel mabedleri olarak tarihe geçen Topkapı sarayı, Harem ve Ayasofya’nın gezileceği İstanbul turunu kazanacak. Yeni yılın ilk günlerine ısıtmanın uzman markası Buderus’un katkılarıyla İstanbul turuyla merhaba diyecek katılımcılarla hem İstanbul keşfedilecek hem de Buderus yöneticilerinin katıldığı keyifli bir yemek yenecek.

Instagram canlı yayınları ile Buderus takipçileriyle buluşuyor
Kasım 2018 itibari ile daha geniş kitlelere ve yeni müşterilere ulaşmak üzere hikayemizi sosyal medyada kanaat liderleri( İnfluencer) işbirliktelikleriyle Uzmanlar Yanıtlıyor konseptiyle anlatmaya başladık. Her ay alanında uzman bir isim ile gerçekleştireceğimiz “Canlı Yayın” ve yarışmalar ile karşınızda olacağız. Serinin ilk konuğu diyetisyen ve sağlıklı yaşam uzmanı Taylan Kümeli oldu ve canlı yayında Buderus Türkiye Instagram sayfamızda merak edilen soruları yanıtladı. Canlı yayına Buderus instagram sosyal medya hesabında yüzlerce kişi dilediği yerden konuk olurken, sağlıklı beslenme ile ilgili merak ettikleri sorulara cevap buldular. Taylan Kümeli’nin Buderus’a özel hazırladığı detoks içecek tarifi de canlı yayında paylaşıldı. Aynı zamanda Taylan Kümeli’nin canlı yayında sorduğu soruya en yaratıcı cevabı veren bir kişi, 6 seanslık sağlıklı yaşam ve diyet programının da sahibi oldu.

Buderus Uzmanlarla buluşturmaya devam edecek
1731 yılından bu yana iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren Alman Buderus markası, ısıtma alanındaki uzmanlığıyla ilgili bilgiler paylaşırken, farklı iş kollarından uzmanlar ile de takipçilerini buluşturarak bilgi paylaşımını hedefliyor.

Detaylı Bilgi İçin:
Aslı Sezer Özlen, Bosch Termoteknik Marka Yönetimi

0(216) 432 08 16, asli.sezer@tr.bosch.com

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL