• Geri dön

  • 1.285 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik, 2019 yılında da eğitime destek vermeye devam ediyor!
Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün önde gelen firmalarından Bosch Termoteknik, Bosch Termoteknik Akademi ile verdiği eğitimlerle 2019 yılında da sektöre katkı sağlamaya devam ediyor.

Bosch Termoteknik Akademi yerinde eğitim anlayışıyla mart ayında da farklı lokasyonlarda eğitimler vermeye devam etti. İlk olarak; Makine Mühendisleri Odası Konya Şubesi’nin daveti üzerine özel ve devlet kuruluşlarından sektör temsilcileri, mühendislik firmaları ve öğrencilerden oluşan 100 kişilik bir ekibe Bosch marka ve ürünleri hakkında bilgilendirme yapıldı. Seminerin açılış konuşması Ticari Satış Temsilcisi Ehat Tahir Ozar tarafından gerçekleştirildi. Kısa firma tanıtımının ardından, Bosch Termoteknik Akademi eğitmeni Taşer Genç ürün gamı, temel iklimlendirme, soğutma, HVAC ve VRF sistemleri ve Bosch Air Select programı hakkında bilgiler verdi.

Kastamonu Özlem Burma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tesisat Bölümü öğrencileri için ise 2 günlük eğitim organize edildi. 140 kişiden oluşan gruba; Bosch Termoteknik tanıtımı, iklimlendirme, HVAC sektörü ve ürün gamı hakkında bilgiler verildi. Bunların dışında, Manisa’da bulunan Bosch Termoteknik İnovasyon Merkezi’nde ise farklı üniversite topluluklarına yönelik üretim alanları ve Ar-Ge laboratuvarları turları içeren teknik geziler ve teknik eğitimler yılın ilk üç ayında yoğun olarak devam etti.

Bosch Termoteknik Akademi, öğrencilerin daha kapsamlı ve kaliteli eğitim almalarına katkı sağlamayı hedefliyor. Eğitim kurumlarına verilen hizmet içi eğitim, cihaz ve görsel materyal destekleri haricinde Konak Çınarlı Endüstri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Atölyesini ve sınıflarını yenileyen Bosch Termoteknik Akademi; sektöre katkı sağlamaya ve kalifiye insan kaynağının yetiştirilmesi için çalışmalarına devam edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL