• Geri dön

  • 1.134 Görüntülenme

  • 352 Haber

  • 306 İşletme görüntülenme


Bosch Ev Aletleri, tüketicilerin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak için yeni çamaşır makinelerine “Yeni Suda bekletme Teknolojisi”ni ekledi. Çok kirli çamaşırları derinlemesine temizlemek için geleneksek yöntemlerle suda bekletmek yerine Bosch, bunu otomatik olarak sağlayan “Yeni Suda bekletme Teknolojisi”ni geliştirdi.

Bilinen en eski ve etkili yöntemlerden biri olan suda bekletme, Bosch’un çamaşır makinesi pazarında ilk defa sunduğu “Yeni Suda bekletme Teknolojisi” ile başka bir boyut kazanıyor. Geleneksel yöntemde çok kirli çamaşırlar önce suda bekletilir, ardından makinede yıkanırdı. Bosch’un “Yeni Suda bekletme Teknolojisi” ile bu süreç değişti, artık çok kirli çamaşırlarda derinlemesine temizlik için tek bir düğmeye basmak yeterli oluyor.

WGA141X0TR, WGA142X0TR ve WGA142XVTR kodlu çamaşır makinelerine eklenen teknoloji sayesinde tüketicilerin çamaşır yıkama süreci daha da kolaylaşıyor. Makinelerde yer alan “ön yıkama opsiyonları tuşuna bir kez dokunarak “suda bekletme teknolojisini”, iki defa dokunarak da “ön yıkama opsiyonunu” devreye almak mümkün.

Aynı çamaşır makinelerinde bu özelliklerin yanı sıra otomatik leke çıkarma opsiyonu da yer alıyor. En çok karşılaşılan 4 inatçı lekeden kolayca kurtulmayı sağlayan otomatik leke çıkarma opsiyonu ve suda bekletme teknolojisi sayesinde artık yorucu geleneksel yöntemlere başvurmaya gerek kalmadan mükemmel temizlik sonuçlarına ulaşılabiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL