• Geri dön

  • 663 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Kombinin Uzmanı Buderus’tan Ek Garanti Paketleri şimdi daha Ayrıcalıklı Koşullar ile Sizlere Sunuluyor
Buderus Kombilerin 2 ve 4 yıllık ek garanti paketlerinde çok özel fiyatlar 31 Aralık’a kadar siz değerli kullanıcılarımızı bekliyor. Bu fırsatı kaçırmayın, kombinizin yüksek verimini ve maksimum performansını Buderus uzmanlığıyla geleceğe taşıyın. 

Buderus, sizlere daha uzun ömürlü bir cihaz vadediyor. Bunu nasıl mı yapıyor? Kombinizin garanti süresini uzatmanızı sağlayarak, ömrünü uzatıyor ve yıllık bakım seçeneklerinizi arttırıyor. Beklentilerinize yönelik farklı seçenekler sunan Buderus, ücretsiz bakım avantajı ve yetkili servis güvencesi ile bütçenizi zorlamıyor ve sizlere daha huzurlu bir hizmet sunuyor.

Konvansiyonel ve Yoğuşmalı cihazlarınız için 2 veya 4 yıl ek garanti paketlerinde dilediğinizi seçebilir ve avantaj elde edebilirsiniz. Yeni devreye alınan veya en geç ek garanti sipariş tarihi itibariyle 1 ay içerisinde devreye alınmış kombiler için 31 Aralık 2018 tarihine kadar geçerli olacaktır.

Bu kampanyanın avantajlarına gelecek olursak; ek garanti sürenize ilave garanti süresi kadar ücretsiz yıllık bakım veriyor. Düzenli bakım ile cihazınızın verim ve performansının korunmasını sağlıyor. Onarım ve bakım giderlerinin azaltılmasına katkıda bulunuyor. Kombinize Buderus güvencesi ile uzman ve yetkili teknik servis tarafından hizmet verilmesi size bir adım öne götürüyor ve güvence altında, ortamınızın sorunsuz ısınmasını sağlıyor

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL