• Geri dön

  • 1.325 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Buderus Star Club, sektör paydaşları ile Adıyaman’da bir araya geldi.
Buderus iş ortağımız Akfen Isı firmasının organizasyonu ile Buderus Star Club Tanıtım Organizasyonu 8 Ekim 2018 günü Hilton Garden Inn Adıyaman‘da gerçekleştirildi. Buluşmada Buderus markası, ürün gamı ve Buderus Star Club ile ilgili birçok konu ele alınırken, dijital dönüşüm ve iş geliştirmeye yönelik bilgiler de paylaşıldı.

Buderus Star Club bu sene “İşimin Geleceği Buluşmaları Konsepti” ile üyelerini dijitalleşen dünyaya hazırlamayı hedefliyor. Geçmişten günümüze değişen teknolojiler ve müşteri ihtiyacının vurgulandığı bu toplantılarda, üyelerin iş geliştirmede kullanabilecekleri dijital araçlar konusunda da bilgiler veriliyor. Buderus Star Club kapsamında yapılan buluşma 8 Ekim 2018 günü gerçekleştirildi. Sektöre hizmet veren montaj firmalarının katıldığı buluşmada; Buderus markası, ürünleri ve

Buderus Star Club ile ilgili birçok konu ele alındı.

Buderus’un yoğuşmalı kombi modellerinden olan GB072 modelinin en çok sattığı illerden olan Adıyaman’ın Buderus uzman bayileri buluşmaya yoğun ilgi gösterdi. Buderus Star Club üyeleri, Buderus yetkilileriyle bilgi alışverişinde bulunup sektördeki gelişmeler hakkında birebir görüşme fırsatı buldu.

Buderus’un uzmanlar için yarattığı ayrıcalıklı bir dünya: Buderus Star Club
Buderus Star Club, sektördeki uzmanlara, satış ve montaj yaptıkça star puan kazandıran, aynı zamanda üyelerine teknik eğitimler, teşvik seyahatler ve iş geliştirmeye yönelik pek çok imkan sunan bir program. Buderus yetkili toptancı bayileriyle çalışan montajcı alt bayiler için geliştirilen bu sistem ile sektöre sunulan hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor. Buderus Star Club sistemiyle üyelere birçok avantaj ve ayrıcalığın yanında, profesyonelliklerini geliştiren ve destekleyen bir konsept sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL