• Geri dön

  • 1.281 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Partner Program Bayilerin Hayatını Kolaylaştırıyor!
Termoteknoloji sektörünün en iddialı sadakat kulüplerinden biri olan Bosch Partner Program, iş ortaklarının ihtiyaçlarına yönelik yenilik ve geliştirmelerine 2018 yılı boyunca da devam etti.
Bosch Partner Program, 2.000 kişiye yakın aktif üyesinin ihtiyaçlarına kulak vererek 2018 yılında da platformu geliştirmeye devam etti. Bu yıl ilk kez bayiler arası rekabeti göstermek ve bununla birlikte motivasyonu ve satışları da artırmak amacıyla Puan Ligi sayfasında bölge ve Türkiye genelindeki en başarılı 10 bayi gösterildi. Performans Grafikleri ile de üye bayilerin her birinin yıl içerisindeki performansını detaylı bir şekilde analiz etmesi sağlandı.

Bu yılki yeniliklerden bir diğeri ise Whatsapp Destek Hattı oldu. Destek Hattı sayesinde artık üyelerin tüm soruları mesai saatleri içerisinde hızlı bir şekilde
cevaplandırılıyor ve iletişim daha kolay hale geliyor. Aynı zamanda Bosch Partner Program’ın zengin hediye kataloğu ile üyeler yıl içerisinde topladıkları puanlarını da diledikleri şekilde harcama fırsatı buldu.

Sektörün Ayrıcalıklı Sadakat Programı: Bosch Partner Program
Bosch Partner Program, sektördeki partnerlerine, satış ve montaj yaptıkça puan kazandıran, aynı zamanda üyelerine teknik eğitimler, teşvik seyahatler ve iş geliştirmeye yönelik pek çok imkan sunan bir programdır. Bosch yetkili toptancı bayileriyle çalışan montajcı alt bayiler için geliştirilen bu sistem ile sektöre sunulan hizmet kalitesinin artırılması hedeflenmektedir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL