• Geri dön

  • 1.255 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik Geleneksel İftar yemeğinde iş ortaklarıyla buluştu!

Isıtma soğutma sektörünün lider markalarından Bosch Termoteknik, geleneksel iftar yemeğini bu yıl, ‘Büyük ailemizle, iftar bereketi” konseptiyle Four Seasons Hotel at The Bosphorus’ta 15 Mayıs tarihinde gerçekleştirdi. Geleneklerin yaşatıldığı, özenle hazırlanan iftar yemeğine; Gaz Şirketlerinden üst düzey yetkililer, Bosch Termoteknik yetkili bayileri, servisleri, iş ortakları, çalışanları ve basın mensuplarından oluşan yaklaşık 600 davetli katıldı. 

İftar yemeğinde açılış konuşması yapan Bosch Termoteknik Türkiye, Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Zafer Polat, “Ramazan ayında sağlıkla huzurla iyi temennilerimizi hem şahsım hem de firmam ve çalışma arkadaşlarımızla sizler ile paylaşmak istiyorum. Bizler sizler ile güçlü bir aileyiz. Bu aile; yardımlaşma, dayanışma ve saygı temelinde güçlü bir şekilde devam ediyor. Bizler bu güçlü ailenin bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu bizi çok motive ediyor, Hepinize iyi ki varsınız iyi ki geldiniz derken, teşekkürlerimi sunmak istiyorum" dedi.

Geleneksel Bosch Termoteknik iftar yemeği için Four Seasons Hotel at The Bosphorus’a tekneyle transferleri sağlanan konuklar, İstanbul Boğazı’nın eşsiz manzarasında Türk Klasik ve Tasavvuf müziğinin değerli yorumcu ve bestecisi Devlet Sanatçısı Ahmet Özhan eşliğinde keyifli vakit geçirdiler. Konuklar, etkinlik alanında canlı performans gerçekleştiren cam üfleme, ebru ve hattat sanatçılarını izlediler. Performanslar esnasında konuklara küçük hediyeler sunuldu. Osmanlı şerbeti, macun ve turşu da ikram edildiği iftar yemeğinde konuklar fotoğraf köşesinde anı fotoğrafları çektirdiler. Geceye katılanlar arasında düzenelen sosyal medya yarışması sonucu, iki kişiye ödülü Ahmet Özhan ve Zafer Polat tarafından takdim edildi.

Etkinlikte aynı zamanda konuklar adına ebeveyn kaybı yaşamış çocuklarımızın eğitimini üstlenen Darüşsafaka Cemiyeti’ne bağış yapıldığı duyuruldu. Aynı zamanda etkinlik alanında Eğitimde fırsat eşitliği söylemiyle kurulan Darüşsafaka Cemiyeti standında bağışlarda kabul edildi.

Tüm konuklar eski, özlenen Ramazanları Bosch Termoteknik Ailesiyle birlikte yaşadıkları için mutluluklarını dile getirdi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL