• Geri dön

  • 1.217 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Bosch Termoteknik tarafından iş ortaklarına ‘Teknik Destek Merkezi’ hizmeti!
Müşteri odaklı hizmet ve çözümlere büyük önem veren Bosch Termoteknik, iş ortaklarının hayatını kolaylaştırmak için Mart ayında yeni bir proje daha geliştirdi. İş ortaklarına sunulan “Teknik Destek Merkezi” ile Bosch Termoteknik; ürün montajlarında, arıza teşhis ve çözümlerinde, ürünlerle ilgili tüm sorularda iş ortaklarına destek sağlayacak.

İhtiyaçların analiz edilerek, hızlı ve verimli bir çözüm sunmak amacıyla yapılandırılan “Teknik Destek Merkezi” gelişmiş teknoloji ve araçları kullanarak kısa sürede çalışma verimliliğini artırmayı ve iş ortaklarına daha iyi hizmet vermeyi hedefliyor. Telefon, e-mail ve yine Bosch tarafından sağlanan görüntülü görüşme platformu inSight ile hızlı bir şekilde tüm sorunlara yerinde ve zamanında profesyonel bir ekip aracılığıyla destek verilecek.

İş ortakları Bosch Termoteknik İstanbul Genel Merkezi’nde yer alan “Teknik Destek Merkezi” yetkililerine 02164320990 telefon numarasından ve teknik.destekmerkezi@tr.bosch.com mail adresinden ulaşabilecek, ihtiyaçlarına göre teknik destek alabilecekler.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL