• Geri dön

  • 710 Görüntülenme

  • 350 Haber

  • 301 İşletme görüntülenme


Profilo’nun enerji tasarruflu klimaları ile temiz hava ve ferahlık evinizde 
Profilo’nun enerji yönetmeliğine uygun olarak geliştirilmiş klimaları, kavurucu yaz sıcaklarında evleri serinletiyor. Enerji verimliliğini yeniden tanımlayan yeni Profilo klimalar, ozon ve çevre dostu olma özelliği ile de dikkat çekiyor.

Profilo’nun A+ ve A++ enerji sınıfı klimaları, yaz sıcaklarına ekonomik ve konforlu çözüm sunarken, ekstra özellikleri ile de evlerin havasını ferahlatıyor. Soğuk katalizör filtreleme özelliği ile uçucu organik ve insan sağlığına uygun olmayan maddeleri yok ederek sağlıklı bir hava sunuyor.

Ev ekonomisine katkı sağlayan, çevreye duyarlı Profilo klimalar…
Almanya merkezli bağımsız test kuruluşu TÜV (Teknik Gözetim Birliği) tarafından test edilerek onaylanan ve yeni enerji yönetmeliğine uygun A+ ve A++ enerji sınıfları için verilen TÜV Sertifikası almaya hak kazanan Profilo klimalarda, verimliliğin yanı sıra enerji tasarrufunu da en üst düzeyde koruyan, ozon ve çevre dostu R410A gazı kullanılıyor.

Hayata konfor katıyor…

Ortam ısısını ideal düzeyde tutma özelliğine sahip Profilo klimalar, hayatı kolaylaştıran bir çok farklı özelliği ile yaşam alanına konfor katıyor. Çıkarıp yıkanabilen ön filtreleri sayesinde insan sağlığına uygun olmayan maddeleri barındırmayan yapısı ve kolay temizlenebilme özelliği ile ortam havasının ilk temizliğini de sağlıyor. Zaman ayarı, uyku konumu, iki yönlü hava üfleme tekniği ve turbo özelliği gibi birçok farklı fonksiyonu ile Profilo klimalar yaşama konfor katmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL