• Geri dön

  • 2.205 Görüntülenme

  • 508 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Kış aylarının gelmesi ile birlikte sıcacık tutan atkı, bere ve eldivenler de dolaplardaki yerini alıyor. Kış tatillerinin de vazgeçilmez parçalarından olan FLO atkı, bere ve eldivenler, rengârenk alternatifleri ve sade tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Sadece soğuktan korunmak için değil aynı zamanda vazgeçilmez aksesuarlardan olan atkı, bere ve eldiven modelleri her zevke uygun seçenekleriyle spor ve klasik giyim severlerin en favori parçası haline geliyor. FLO Kış Aksesurları Koleksiyonu’nda yer alan, gri ve pembe tonlarının öne çıktığı bereler, kadınların sokak stiline yön vermelerini sağlayacak dinamik çizgiler taşıyor. Büzgülü polar boyunluk modelleri ise konforlu yapılarının yanı sıra bere olarak da kullanılabiliyor.

Tarzına önem veren erkekler için tasarlanan koyu tonların ağırlıkta olduğu bere koleksiyonu ise, kırçıllı renkleriyle de dikkat çekiyor. Her görünümün mükemmel bir tamamlayıcısı olan FLO kış aksesuarlarıyla bu sezon da sımsıcak geçecek.
FLO Kış Aksesuar Koleksiyonu modellerine ulaşmak için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL