• Geri dön

  • 2.142 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Uygun ve kaliteli alışverişin adresi FLO, 11 Kasım’a kadar devam edecek “Muhteşem İndirim Günleri” ile alışveriş tutkunlarına %70’e varan indirim fırsatları sunuyor.

Geniş marka ve ürün koleksiyonuyla kışa hazırlık yapmak isteyenler için cazip bir kampanya başlatan FLO, “Muhteşem İndirim Günleri” ile moda severlere giyimden ayakkabıya kadar birçok farklı kategoride trend modeller sunuyor.

Kasım Ayının Tadını FLO ile çıkarın!
11 Kasım tarihine kadar geçerli kampanyada sneakerdan bota, çizmeden outdoora, tekstilden babete kadar geniş ürün yelpazesiyle tüm kategorilerde %70’e varan indirimiyle kış kombinlerini tamamlıyor. Konforu ve rahatlığı ile dikkat çeken birbirinden çeşitli ayakkabılar, tekstil ürünlerinden aksesuarlara uzanan geniş ürün gamı alışveriş tutkunlarını bekliyor. FLO ‘Muhteşem İndirim Günleri’ kampanyası ile kadın, erkek ve çocukların kış alışverişlerini kaçırılmayacak fırsatlar ile renklendiriyor.

Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Nine West, Nike, Adidas, Puma, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi dünyaca ünlü markaların satışa sunulduğu flo.com.tr’de “Muhteşem İndirim Günleri” kampanyası moda severlerin yüzünü güldürecek!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL