• Geri dön

  • 295 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


FLO Kış Koleksiyonu’nda yer alan ve kış aylarında kadınların en çok tercih ettiği modellerden biri olan çizmeler, topuklu ve casual alternatifleriyle günün her anına şıklık katıyor!

FLO’nun Kış Koleksiyonu’nda yer alan çizme modelleri konforlu yapısı, zarif tasarımı ve her tarza uygun birbirinden şık görünümleri ile kadınların ve kız çocuklarının radarına takılıyor.

FLO’nun şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan çizme modelleri, kış mevsiminin en çok tercih edilen bej ve siyah renkleriyle dikkat çekerken, diz altı ve diz üstü modelleri ise kalın taban ve toka detayları süslüyor. Topuklu modeller klasik kıyafetlerin tamamlayıcısı olurken, topuksuz çizme alternatifleri ise sokak stilinin vazgeçilmezi oluyor. Günlük hayatta, ofiste, hafta sonu yürüyüşlerinde ve özel davetlerde her kombin ile rahatlıkla tercih edilebilen FLO Çizme Koleksiyonu; skinny pantolonlar, ceket, gömlek, etek ve elbiselerin de en iyi eşlikçisi olarak stilinize şıklık katıyor.

FLO’nun Kış Koleksiyonu’nda yer alan ve çocuklar için sunulan birbirinden rahat modeller ise miniklerin adımlarının en iyi eşlikçisi oluyor. Kürk ve toka detayları ile süslü birbirinden eğlenceli modeller miniklerin her anının eşlikçisi olmak için FLO’da ebeveynleri bekliyor!

FLO’nun yeni sezon çizme modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL