• Geri dön

  • 238 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Rahatlığıyla Ön Planda Olan Yeni Sezon Koleksiyonu FLO’dan!

FLO İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda 7’den 7’e herkesin aradığını bulacağı birbirinden şık modeller sunuyor! Sezon trendlerinden ilham alınarak tasarlanan koleksiyon, kadın, erkek ve çocuklar için geniş ürün yelpazesiyle göz dolduruyor. Hem klasik hem sportif kombinlerinizin en konforlu tamamlayıcısı olacak modeller FLO’da sizleri bekliyor!

Sezon trendlerini yansıtan koleksiyonlar sunan FLO, günün her anına eşlik edecek birçok modelin yer aldığı İlbahar/Yaz Koleksiyonu’yla hem sportif hem casual kombinlerin tamamlayıcısı olacak modellerini kadın, erkek ve çocukların beğenisine sunuyor.

Günlük modunu stiline taşımak isteyen kadınlar için siyah, beyaz, taba, ve bej renkleriyle öne çıkan sneakerlar renkli şeritler ve kalın taban detaylarıyla kombinlerin en göz alıcı parçası oluyor. Topuklu ayakkabıdan vazgeçemeyen kadınların tercihi olacak stilettolar ise toka detaylarıyla harmanlanarak özel davet ve ofis kombinlerinin tamamlayıcısı oluyor. Stilinizin vazgeçilmez parçası olan çantalar ise, FLO koleksiyonunda sezon trendlerini tüm şıklığıyla yansıtıyor. Ayakkabılar ile uyum yakalayacak modeller geniş iç hacmi sayesinde eşyaları da toparlayarak kullanım kolaylığı sunuyor.

Erkeklerin ofis hayatının ve özel günlerinin en önemli tamamlayıcısı olan klasik ayakkabılar FLO İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda deri ve süet seçenekleri ile yer alıyor. Sneakerdan vazgeçemeyen beyler için ise renk detaylarıyla ve kalın taban detaylarıyla süslenmiş sneakerlar öne çıkıyor.

Tekstil koleksiyonunda ise tişörtler, eşofmanlar, şortlar ve sweatler yumuşacık yapılarıyla göz dolduruyor. Hafta sonu yürüyüşlerinde, kamp tatillerinde, spor salonunda ve hayatın birçok alanında sade ve dinamik tasarımlarıyla dikkat çeken modeller, vücuda oturarak her an konfor sunuyor.

FLO, her sezon olduğu gibi bu sezonda da çocukların da yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Cıvıl cıvıl renklerle öne çıkan modellerin yer aldığı koleksiyon miniklerin hem okulda hem günlük hayatta adımlarına konfor katıyor. Cırt cırt detaylarıyla kullanım kolaylığı sunan modeller FLO’da sizleri bekliyor!

FLO’nun yeni sezon tüm kadın, erkek ve çocuk koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL