• Geri dön

  • 2.172 Görüntülenme

  • 508 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Trend ve ulaşılabilir ürünlerin adresi FLO, yazın sıcak günlerinde ayaklarınıza nefes aldıracak çok şık sandalet ve terlik modelleriyle sizleri bekliyor! Kadın, erkek ve çocuklar için birbirinden renkli ve farklı modellerin yer aldığı koleksiyona bakmadan, yaz alışverişinizi sonlandırmayın! FLO’nun kadınlar için seçtiği terlik ve sandaletler arasında; bantlı ve hafif tabanlı modeller konforları ile öne çıkarken, sportif modeller sahil yürüyüşlerinizin vazgeçilmezi olacak. Gece şıklığınızı da unutmayan FLO, ince bantlı ve topuklu ürün seçenekleriyle dikkat çekiyor.

Kahve, siyah, beyaz, bej gibi her kıyafetle uyum yakalayabilecek renkler koleksiyona damgasını vuruyor. FLO’nun ister yazın uçuş uçuş elbiseler ve eteklerle, ister keten pantolon, kapri ve şortlarla kombinlenecek çeşit çeşit terlik ve sandaletleri ile bu yaz hem göz alıcı hem de rahat bir stile imza atmak mümkün.

FLO, casual ve sportif stillerini yazın da sürdürmek isteyen erkekler için ise hem deri hem de kumaş modellerin yer aldığı seçenekler sunuyor. Kolay kullanımın ön plana çıktığı, ayağı terletmeyen sandaletlerde, kahve ve siyah tonlar dikkat çekiyor. Günlük kombinlere, açık hava yürüyüşlerine eşlik edecek modeller tarzınıza cool bir görünüm katacak.

FLO, çocukları da unutmuyor. Hem kız hem de erkek çocuklar için koleksiyonunda geniş bir yer ayıran FLO, rengarenk ve cırt cırtlı olmak üzere çocukların enerjisine enerji katacak modellerle dikkat çekiyor. Pembe, sarı, mavi, yeşil, beyaz ve daha pek çok rengin öne çıktığı çocuk koleksiyonu miniklerin hayal dünyasından ilham alıyor.

FLO’nun birbirinden şık ve konforlu sandalet ve terlik modellerini görebilmek için siz de FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL