• Geri dön

  • 348 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Kış mevsiminin vazgeçilmezi olan FLO panduflar ev kombinlerinizin en iyi eşlikçisi olmaya aday! Her tarza hitap eden modellerin yanı sıra konforlu yapısı ve sıcak tutma özelliğiyle de öne çıkan panduflar kadın, erkek ve çocukların radarına takılacak.

Tarzınıza uygun en kaliteli ürünleri ulaşılabilir fiyatlar ve birçok model alternatifi ile sunan FLO, yumuşacık panduf koleksiyonuyla her kış olduğu gibi bu kış da sıcacık adımlar sunuyor. Ev içinde attığınız her adımda kendinizi son derece konforlu ve iyi hissettirecek FLO Panduf Koleksiyonu’ndaki modeller, iç yapısıyla ısıyı muhafaza ederken kaymaz taban özelliğiyle de adımların güvenle atılmasını sağlıyor.

Özel desenleri ve siyah, beyaz, lacivert, bordo, taba, pembe, gri renkleriyle öne çıkan FLO panduflar; bileğe kadar uzanan boğazlı ve boğazsız birçok alternatifiyle kadınların ve erkeklerin ev konforunu eşsiz kılarken, renkli ve desenli tasarımlarıyla da çocuklara farklı ve eğlenceli modeller sunuyor.

FLO’nun Kış Koleksiyonu’nda yer alan panduf modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir ya da www.flo.com.tr’yi hemen ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL