• Geri dön

  • 1.484 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Lumberjack, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hediye arayışında olanlara Yeni Sezon Çocuk Koleksiyonu ile birbirinden konforlu ve şık ayakkabı seçeneği sunuyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocukların adımlarındaki rahatlığı ikiye katlamak isteyenler, Lumberjack İlkbahar/Yaz Çocuk Koleksiyonu ile aradıkları hediyeyi kolaylıkla buluyor!

Fonksiyonelliği ile miniklerin rahat adımlar atmasını sağlayan koleksiyonlar hazırlayan Lumberjack, erkek çocuklar için şerit ve neon detayların ön plana çıktığı ayağı saran kumaştan kalın tabanlı sneakerlar ile dikkat çekiyor. Gri, beyaz ve pembe renklerinin muhteşem uyumuyla ortaya çıkan modeller ise kız çocuklarının severek tercih edeceği seçenekler arasında yer alıyor. Siyah deri üzerine toz pembe şerit detayı hareketlenen modeller ve doğal tonların öne çıktığı beyaz sneakerlar kız çocuklarının oldukça dikkatini çekecek ürünler arasında yer alıyor. Çocuklar için esnek taban yapıları ve hafiflikleriyle birbirinden farklı modeller sunan Lumberjack, Yeni Sezon Koleksiyonu ile hediye arayışında olanları bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL