• Geri dön

  • 2.177 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Son yıllarda her mevsimin vazgeçilmez modası olan sneakerlar dünyaca ünlü spor markalarının onlarca farklı çeşidi ile In Street Yeni Sezon Koleksiyonu’nda göz dolduruyor. Her kombinin tamamlayıcısı sneakerlar trendlere uyum sağlayan modelleriyle kadın, erkek ve çocukların kombinlerine tarz katıyor.

Gündelik yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline gelen sneakerlar, bu yaz da en cool tarzı yakalamanız için yardımınıza koşuyor. Sportif tarzlara şıklık katan sneakerlar, dünyaca ünlü spor markalarının son modelleri ile In Street’te sizleri bekliyor.

Kadın, erkek ve çocukların hem şık hem sportif kombinlerinin eşlikçisi olacak sneakerlar, siyah, beyaz ve gri renkleriyle dikkat çekiyor. Tabanlarda ve bağcıklarda renkli detayların ön plana çıktığı modellerden, klasik spor modellere kadar onlarca çeşit sneaker, gündelik yaşamın vazgeçilmez bir parçası haline geliyor.

Ofise giderken, günlük hayatta, doğa yürüyüşlerinde, hafta sonu etkinliklerinde ve hayatın birçok alanında konforlu yapısıyla adımlara renk katacak modeller In Street Yeni Sezon Koleksiyonu’nda sizleri bekliyor!

Sneaker trendinin en güzel modellerini bir arada görmek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tr ziyaret edebilirsiniz. Dünya markalarının klasik modellerinden son trendlerine uzanan onlarca sneaker modelleriyle mevsimin en şıkı siz olacaksınız…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL