• Geri dön

  • 2.198 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Türkiye ayakkabı sektörünün lider markası FLO, kontrollü sosyal yaşama geçtiğimiz süreçte, Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği tüm hijyen önlemlerini titizlikle alarak mağazalarının tamamını 1 Haziran itibariyle güvenli alışverişe açtı.

Türkiye ve yakın coğrafyada 600’ü aşkın mağazayla hizmet veren FLO, kontrollü sosyal yaşam sürecinin başlamasıyla birlikte, Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği tüm hijyen önlemlerini alarak 1 Haziran itibariyle tüm mağazalarında hizmet vermeye başladı. Bu süreçte müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığını birinci önceliği haline getiren FLO, maske, dezenfektan sıvı, siperlik, eldiven ve tek kullanımlık ücretsiz deneme çorabı gibi koruyucu malzemeleri mağazalarına iletti.

FLO, Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği tüm hijyen önlemlerini aldı
Kontrollü sosyal hayata geçiş sürecinde FLO, salgına karşı Sağlık Bakanlığı’nın önerdiği tüm hijyen önlemlerini alarak mağazalarının tamamını hizmete açtı. Bu kapsamda mağazaları her gün dezenfekte eden olan FLO, mağazalarında el dezenfektan noktaları oluşturdu.

Tüm FLO personeli, kendilerinin ve müşterilerin sağlığını koruyabilmek adına maske ve siperlik kullanıyor. Aynı zamanda çalışanların günde üç defa ateş ölçümleri yapılıyor ve düzenli sağlık kontrolünden geçirilmesi sağlanıyor. Mağaza içerisinde 1,5 metrelik sosyal mesafe kuralına uyulacak şekilde misafir kabul ediliyor.

FLO’dan tek kullanımlık ücretsiz deneme çorapları
FLO, müşterilerin ayakkabıları güvenle deneyebilmesi için tek kullanımlık deneme çorapları sunuyor. Tekstil ürünlerinde ise müşteri sağlığı ve ürün hijyeni açısından bir süreliğine deneme yapılamayacak; mağazalarda bulunan deneme kabinleri kapalı olacak. Ayrıca teması en aza indirmek amacıyla temassız ödeme imkânı da sunuluyor.

Eğitimli personel
Mağaza girişlerine, vitrinlere, reyonlara, ödeme noktalarına, asansörlere ve yürüyen merdivenlere bilgilendirici afişler ve broşürler asılırken, anonslar ve videolarla da görsel ve işitsel olarak destekleniyor. Yönetici ve personeller aldıkları eğitimler ışığında, müşterilerin güvenli alışveriş etmesine yönelik her türlü soru ve ihtiyaca yanıt verebiliyor.

FLO mağazalarında, misafirlerin sosyal mesafeyi koruyabilmesi adına asansör, yeni kullanım koşulları belirlenen yürüyen merdiven ve kasa sırası gibi alanlarda bekleme noktaları yer işaretleri ile belirtiliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL