• Geri dön

  • 2.134 Görüntülenme

  • 508 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Kombinlerinizin baş tamamlayıcısı ayakkabılar Butigo’nun 2021-2022 Kış Koleksiyonu’nda yer alan kalın tabanlı botlar ile görünümünüzle mükemmel bir uyum yakalıyor.

Sezon trendlerinden ilham alınarak tasarlanan botlar, kadınların bu kış da gözdesi olacak!

Son dönemlerin gözde trendlerinden kalın tabanlı bot modelleri, Butigo tasarımlarıyla buluşarak göz alıcı kombinlere eşlik ediyor. Siyah ve bej renkleriyle öne çıkan koleksiyon, hem gündüz hem de gece şıklığını en güzel şekilde tamamlıyor. Mat deri, rugan ve süet formdaki botlar, kalın taban özelliğiyle günün her anında konforlu adımlar sağlıyor. Bağcık, toka ve taş detayları ise botlara trend bir görünüm kazandırıyor.

Butigo’nun birbirinden trend botlarını trençkotlar, beyaz pantolonlar ve jean ceketlerle kombinleyerek stilinize özgün bir dokunuş sağlayacaksınız. Rengârenk trikolar, uzun hırkalar ve skinny jeanler ile birlikte kullanabileceğiniz Butigo kalın tabanlı botlarla günün her anında rahatlığı adımlarınızda hissedeceksiniz.

Butigo’nun 2021-2022 Kış koleksiyonunda yer alan modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL