• Geri dön

  • 1.636 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Çocukların hareketli dünyası için sayısız alternatif sunan Kinetix, kış mevsiminin vazgeçilmezi olan kar botlarıyla çocukların aktivitelerini keyfe dönüştürüyor. Su geçirmez ve kaymaz taban özellikleriyle karlı, yağmurlu ve soğuk havalara meydan okuyan botlar, farklı renk ve model alternatifleriyle minik adımlara sıcaklık katacak.

Kış aylarının en keyifli dönemi kapıda! Miniklerin dışarıda vakit geçirmeyi en sevdiği karlı günlerde kaymaz taban özelliği ile yürüyüş rahatlığı sağlayan ve su geçirmeyen botlar, trendleri yansıtan tasarımlarıyla miniklerin bir numaralı tercihleri arasında yer alıyor.

Kinetix Kış Koleksiyonu’nda yer alan kar botları, çocukların her türlü hava koşulunda güçlü adımlar atmalarını sağlıyor. Lacivert, siyah, mavi, taba, lila, bej ve pembe renkleriyle dikkat çeken botlar, sevimli desenleriyle minikleri hayallerindeki modellerle buluşturuyor. Kalın taban, renkli şerit ve kürk detaylarıyla süslenen botlar okula giderken, kar tatillerinde ve hayatın birçok alanında miniklerin enerjileriyle uyum yakalıyor. Çocukların kuşkusuz en sevdiği karlı günlerde tayt, sweat, eşofman, kazak, jean ve daha birçok kombinine eşlik edecek botlar, kaymaz taban ve su geçirmez özelliğiyle göz dolduruyor.

Kış boyu çocukların tüm aktivitelerinde yanında olacak, her türlü hava koşuluna uyum sağlayacak Kinetix Kar Botlarını yakından incelemek için FLO ve IN STREET mağazalarına uğrayabilir ya da www.flo.com.tr ve www.sportinstreet.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL