• Geri dön

  • 542 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan IN STREET, yılbaşı için küçük büyük herkese uygun geniş ürün yelpazesiyle dikkat çekiyor. Sevdiklerinize armağan edebileceğiniz birçok alternatif IN STREET’te sizleri bekliyor!

Sportif giyimden vazgeçemeyenler için birçok alternatif sunan IN STREET; Kış Koleksiyonu’nda yer alan birçok model seçeneğiyle yeni yıl heyecanına ortak oluyor! Sevdiklerinizi sezonun en moda ayakkabı ve spor ürünleriyle mutlu etmek ya da yılbaşı gecesinde rahat etme arayışındaysanız, aradıklarınızı IN STREET’te bulacaksınız.

Sokak stilinin vazgeçilmezi botlar ve sneaker modelleri; kadın, erkek ve çocuklar için yeni yılda da en ihtiyaç duyulan parçalar oluyor. Siyah, beyaz, kırmızı, haki, hardal, gri ve pudra renkleriyle dikkat çeken modeller kalın taban, bağcık ve renkli şerit detaylarıyla konfor ve şıklığı aynı anda sunuyor. Botlar ve çizmeler ise trend görünümüyle dikkatleri adımlara çekerken, kaymaz taban özelliğiyle de konfor sunuyor. IN STREET çanta modelleri cıvıl cıvıl görünümüyle öne çıkarken, geniş iç hacmi sayesinde eşyaları toparlayarak kullanım kolaylığı sağlıyor. Tekstil koleksiyonunda yer alan montlar, sweatler ve eşofmanlar ise yeni yıla sportif girmek isteyenlerin tercihi oluyor. Gündüzden geceye, tüm kombinler ile harmanlanarak uyum sağlayacak modeller IN STREET’TE sizleri bekliyor!

Birbirinden zevkli hediye seçeneklerini görmek için siz de IN STREET mağazalarını ziyaret edebilir, www.instreet.com.tr ’ye tıklayabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL