• Geri dön

  • 1.747 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dört mevsim tarzı konforla buluşturan Lumberjack, sneakerlar ile uyum yakalayacak çanta koleksiyonuyla kullanıcılarına birçok model alternatifi sunuyor. Hem sportif aktivitelerde hem de günlük hayatta görünümü ve kullanışlı yapısıyla gönülleri fetheden modeller Lumberjack’te sizleri bekliyor!

Sezon trendlerini konforla birleştiren Lumberjack, çanta koleksiyonuyla sportif tarzdan vazgeçemeyen kadınların ve erkeklerin stiline uyum sağlıyor!

Sağlam ve fonksiyonel çantalarıyla ilgileri üzerine toplayan Lumberjack, birçok sportif aktivitenin eşlikçisi olacak modeller sunuyor. Siyah, gri, bej, hardal, kırmızı ve taba tonlarıyla öne çıkan sırt çantası, spor çantası, bel çantası ve omuz çantası modelleri renkli detaylarla dikkat çekerken, gözler sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor. Kamp tatillerinde, doğa yürüyüşlerinde, spor salonlarında ve hayatın birçok alanında kombinlerinize konforuyla eşlik edecek modeller Lumberjack’te sizleri bekliyor!

Lumberjack’in çanta koleksiyonunu daha yakından görebilmek için IN STREET mağazalarını ve www.instreet.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL