• Geri dön

  • 958 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Çocukları konforlu ve birbirinden güzel ayakkabılarla buluşturan Polaris, yeni okul döneminde de minik adımlara eşlik ediyor! Okulda severek tercih edilecek modeller Polaris’te çocukları bekliyor!

Konforlu, renkli ve dikkat çekici detaylarla süslenmiş onlarca kaliteli modeli cazip fiyat avantajıyla sunan Polaris, yeni okul dönemine özel hazırladığı koleksiyon ile çocukları renkli ve eğlenceli adımlarla buluşturuyor.

Rahat tabanları ile sıkça tercih edilen Polaris sneakerlar ve panduflar, hem kız hem de erkek çocuklar için pek çok model alternatifiyle bu sezon da miniklerin favorisi oluyor. Okulda rahatlıkla kullanılabilecek siyah, pembe, lacivert ve gri rengin ön planda olduğu sneakerları renkli şeritler ve cırt cırt detayları süslüyor. Okulda, parkta, sokakta ve hayatın birçok alanında çocukların adımlarına konfor katacak modeller FLO vitrinlerinde göz dolduruyor. Polaris çantalar, kalem kutuları ve beslenme çantaları ise sevimli desenler ve metalik renklerle süslenen tasarımları ile miniklerin okul kombinlerinin en kullanışlı eşlikçisi oluyor.

Polaris’in okula dönüş sezonuna özel modellerini daha yakından görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir veya www.flo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL