• Geri dön

  • 962 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Reebok, Vans, Eastpak, Puma ve Adidas gibi dünyaca ünlü markaların en tarz şapka ve çanta modellerinin yer aldığı IN STREET; kadınlara ve erkeklere birçok alternatif sunuyor.

Türkiye’nin sneaker ve spor giyim zinciri IN STREET, çanta ve şapka koleksiyonuyla her anınıza tarz ve konfor katacak modeller sunuyor.

Sokağın ritminden aldığı ilhamla koleksiyonlarını hazırlayan IN STREET, görünümüne önem veren kadınlar ve erkekleri tarzlarına uygun çantalar ve şapkalar ile buluşturuyor.

Siyah, beyaz, pembe ve antrasit renkleriyle dikkat çeken şapkalar ve çantalar tüm kombinler ile uyum yakalıyor. Günlük tarzın yanı sıra doğa yürüyüşlerinin ve kamp tatillerinin de gözdesi olacak bel çantaları kullanım kolaylığı sağlıyor. Yaz mevsiminin vazgeçilmezi olacak şapka modelleri ise tarz görünümleri ile göz dolduruyor. Sportif kombinlerin tamamlayıcı parçaları IN STREET’te sizleri bekliyor!

Tarzınıza hitap eden birçok modeli ve ürün seçeneğini bulabileceğiz IN STREET’te; Reebok, Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Lotto, Puma, Eastpak, Mavi ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor. IN STREET’in tekstil koleksiyonunu daha yakından görebilmek için IN STREET mağazalarını veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL