• Geri dön

  • 2.035 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Her mevsim olduğu gibi sonbaharın gözde ayakkabı modellerinden olan sneaker’lar, bu sezon da Kinetix koleksiyonunda göz kamaştırıyor. Konforlu olduğu kadar şık tasarımlarıyla trend takipçilerine hitap eden sneaker’lar, sokak stilinin tamamlayıcı parçası olmaya devam ediyor!

Spor ayakkabıda dünya trendlerini stil sahipleriyle buluşturan Kinetix, bu sezon da cool ve sportif kombinlerin vazgeçilmezi sneaker modellerini çeşitli renk alternatifleriyle kadın, erkek ve çocukların beğenisine sunuyor.

Kinetix Sneaker Koleksiyonu’nda kadınlar için siyah, beyaz ve gri gibi her kombinle uyum yakalayan renkler öne çıkıyor. Tayt, sweat, elbise, jean ve gömlek gibi sonbahar kombinlerine eşlik edecek modeller şıklığının yanı sıra soğuk hava koşullarına karşı da konfor sağlıyor.

Sneaker’dan vazgeçemeyen erkekler için ise boğazlı ve kalın tabanlı modeller dikkat çekiyor. Sokak modasına stil ve enerji katan ayakkabılar, siyah, beyaz, haki, gri, lacivert ve kahverengi renkleriyle göz dolduruyor.

Kinetix minikleri de unutmuyor. Çocuk sneaker’larını cırt cırt ve metalik detaylarla harmanlayarak çocuklara eğlenceli seçenekler sunuyor. Miniklerin parkta, okulda ve hafta sonu yürüyüşlerine eşlik edecek sneaker’lar Kinetix’te sizleri bekliyor!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL