• Geri dön

  • 2.184 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


FLO, küçükten büyüğe her tarzın günlük rutinine eşlik edecek ve gündüzden geceye kış gardırobuna kolayca uyum sağlayacak yepyeni bot koleksiyonuyla karşımızda! Koleksiyonda öne çıkan kalın tabanlı botlar; kadın, erkek ve çocuklar için birbirinden farklı modellerle vitrinlerde yer alıyor. Su geçirmeyen, güçlü yapısı ile dikkat çeken botlar, şıklık arayışına da günlük kullanıma da eşlik edecek!

Kaliteli ve uygun ayakkabı arayışında olanların bir numaralı tercihi FLO, havaların soğumasıyla kış sezonun trend ürünlerini raflara çıkardı. Kalın tabanlı botlar, bu sezon da mevsimin gözdesi olurken, FLO yorumuyla her yaşa ve her tarza hitap ediyor.

Zorlu hava şartlarına uygun olarak tasarlanan FLO’nun kalın tabanlı botları, konforu ve kaliteyi bir arada sunuyor. Kadınların; jeanlerle, pantolonlarla, kısa veya uzun eteklerle giyebileceği hafif topuklu modeller sezonun şimdiden favorisi! Yüksek tabanlı ve pul desenlerin yer aldığı ugg tarzı seçenekler günlük kullanım için idealken, su geçirmeyen özelliklere sahip kar botları da yağışlı havalar için tercihler arasında yer alıyor.

FLO erkek koleksiyonda ise geleneksel klasik çizgi arayışında olanları memnun edecek nitelikte kahve ve siyah tonlarındaki kısa modeller yer alıyor. Hem özel davetlerde tercih edebilecek hem de gündelik kullanım için uygun erkek botları bu sezona da damgasını vuracak!

FLO, miniklerin ayaklarını sıcacık tutan çocuk bot koleksiyonlarıyla da adından söz ettirecek. Rahatlığı merkezine alan çocuk koleksiyonu outdoor tarzıyla dikkat çekiyor. Koyu tonlar üzerine renkli bağcık kullanılmış botlar miniklerin hareketlerine konfor katıyor!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL