• Geri dön

  • 2.033 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Yılın en sevilen zamanı yaklaşırken, yılbaşı gecesi için de planlar yapılmaya başlandı. Kıyafetinize uyumlu ayakkabılarla yılbaşı akşamına ayak uyduran FLO, kombinlerinize eşlik edecek ayakkabıları sunarken, sevdiklerinize armağan edebileceğiniz birçok hediye alternatifini de unutmuyor.

Yılın en sevdiğimiz zamanı geldi, çattı. Hepimiz yeni yıl için heyecanla hazırlıklarımıza başlarken, sevdiklerimizi mutlu edecek sürprizler için de arayışlara başladık. Bu yıl başında ister evde ister dışarıda yapacağınız kutlamalarda kombinlerinize ayak uyduran FLO koleksiyonu ile gecenin yıldızı siz olurken, sevdiklerinizi mutlu edebilecek farklı hediye alternatifleri ile unutulmaz anlar yaşayın!

Her Tarza Uygun Alternatifler Bu Yılbaşında Sizi Bekliyor!
Kadınların yeni yıl heyecanına en zarif şekilde eşlik eden FLO, deri, süet ve metalik dokunuşlardaki stiletto, loafer, bot, sneaker ve babet modelleriyle yılbaşı kombinlerine eşlik ediyor. Metal toka, bağcık ve taş detaylarının öne çıktığı modeller her tarza uyum sağlıyor. Elbise, etek, jean, ceket ve daha birçok kombinin tamamlayıcısı olacak modeller yılbaşında adımlara renk katıyor.

Erkeklerin takım elbise şıklığını tamamlayacak ve casual kombinlerine eşlik edecek bot, sneaker ve chelsea bot modelleri sezon trendlerini yansıtıyor. Siyah, beyaz, kahverengi ve lacivert renkleriyle dikkat çeken koleksiyon, deri ve süet alternatifler sunuyor. Kalın taban ve metalik detaylar ayakkabılara ayrı bir hava katarak şıklığı ve konforu aynı anda hissettiriyor.

FLO’da yeni yıla yepyeni bir ayakkabıyla girmek isteyen çocuklar için de seçenek çok!

Kırmızı, pembe, kahverengi, siyah, mor, pudra ve beyaz renkleriyle öne çıkan modelleri cıvıl cıvıl taban detayları ve renkli çizgiler süslüyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL