• Geri dön

  • 2.106 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Ayakkabı dolaplarının olmazsa olmazı olan kar botları, In Street’in şık ve tarz tasarımları ile göz dolduruyor. Karda yürürken ekstra bir güven ve konfor sağlayan aynı zamanda kış sporlarına da eşlik eden In Street Kar Botları kadın, erkek ve çocuklar için çok sayıda seçenek barındırıyor.

Bileğe kadar uzanan içi kürklü botlardan, outdoor modellere kadar geniş bir yelpazeye sahip In Street’in kadın kar botu koleksiyonuna gri ve siyah tonlar damgasını vuruyor. Kalın ve yüksek taban yapıları sayesinde ultra bir konfor yaratan modeller, sade tasarımları ile her kıyafetle uyum sağlıyor. Tırtıklı ve kaymaz tabanları ile aşınma ve yıpranmaya karşı sağlam ve dinamik bir yapı sunan kar botlarının erkek tasarımlarında ise klasik outdoor çizgisi korunuyor.

Çocuk kategorisinde yer alan pembe ve mor renklerdeki kar botları konforlu yapısı ile dikkat çekiyor. Pembe üzerine kamuflaj desenlerin yer aldığı modellerinin yanı sıra lacivert ve mavi tonların öne çıktığı outdoor modeller, miniklerin güvenli adımlarına eşlik ediyor.

In Street’in dilediğiniz model ve renkteki Kar Botu Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için In Street mağazalarına uğrayabilir ya da www.instreet.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL