• Geri dön

  • 1.625 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Spor ve outdoor giyim koleksiyonlarıyla dikkat çeken Lumberjack, soğuk kış günlerine sıcacık Mont Koleksiyonu’yla konfor katıyor. Paylaşılacak yeni hikayelerin eşlikçisi olacak koleksiyon, spor şıklık seven kadın ve erkeklerin radarına takılacak!

Geniş ayakkabı koleksiyonunun yanı sıra zengin bir tekstil koleksiyonuna sahip olan Lumberjack, soğuk kış günlerinde kadın ve erkeklerin gözdesi olacak mont modelleriyle ilgi çekiyor. Rüzgar ve su geçirmez kumaştan üretilen mont modelleri, hafif ve yumuşacık yapısıyla da sezonun favorisi olmaya aday!

Nefes alabilen esnek ve sağlam kumaşlardan üretilen montlarla dikkatleri üzerine toplayan Lumberjack koleksiyonu, siyah, beyaz, bej, kahverengi, gri, kırmızı, lacivert ve kahverengi renkleriyle öne çıkıyor. Renk geçişleri, kullanışlı cepler ve fermuar detaylarıyla harmanlanarak tasarlanan modeller; ofise giderken, doğa sporlarında, günlük hayatta, hafta sonu yürüyüşlerinde ve hayatın birçok alanında hem spor hem de casual kombinlerin en dinamik tamamlayıcısı oluyor. Paylaşılan her hikayenin en konforlu eşlikçisi olacak mont modelleri Lumberjack’te sizleri bekliyor!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL