• Geri dön

  • 2.119 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü markaların birbirinden trend ürünleri bir arada sunan In Street, Dış Giyim Koleksiyonu ile kadın ve erkeklere farklı spor giyim alternatifleri sunuyor. Mont, sweat, eşofman ve daha birçok model seçeneği soğuk kış günlerinde sıcacık tutuyor.

Her tarza uygun mont modelleri, sweat’ler ve eşofmanlar, kış ayları için en iddialı seçeneklerle InStreet koleksiyonunda sizleri bekliyor. Soğuk kış günleri için en uygun dış giyim modelleri; kalın sweatler, uzun ve kısa şişme mont alternatifleri trendlere uyum sağlayan modelleri ile göz dolduruyor.

Şık ve sportif seçenekler sunan InStreet, görünümüne önem veren kadınlar ve erkekleri tarzlarına uygun parçalar ile buluşturuyor. Kalın eşofmanlar, baskı detaylı sweat’ler, birçok farklı malzemeden üretilen montlar, hayatın her alanında konforu ve şıklığı aynı anda yaşatıyor.

Sporu hayatından eksik etmeyen kadınların ve erkeklerin tercihi olan kısa model montlar, en soğuk günlerde bile üstün bir koruma sağlıyor. Rüzgârlı, fırtınalı veya yağmurlu hava koşullarında bile mükemmel bir tamamlayıcı olan eşofmanlar ve sweat’ler ise koşu, yürüyüş gibi daha birçok spor aktivitesi sırasında rahat ve fonksiyonel bir alternatif oluyor.

In Street soğuk kış günlerinin tamamlayıcı aksesuarı atkı ve bereleri de unutmuyor. Kombinler ile uyum yakalayarak sıcacık tutan koleksiyon In Street’te sizleri bekliyor!

Her tarza hitap eden birçok model ve ürünü bulabileceğiz In Street’te; Kinetix, Lumberjack, Nike, Dockers by Gerli, Adidas, Puma, Reebok, Mavi ve U.S. Polo gibi lider markaların en yeni ve cazip fiyatlı modelleri sizleri bekliyor. In Street’in tekstil koleksiyonunu daha yakından görebilmek için In Street mağazalarını veya www.instreet.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL