• Geri dön

  • 402 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Her yaşa ve her tarza hitap eden binlerce ayakkabı çeşidini bir arada sunan FLO, Outdoor Bot Koleksiyonu ile birçok model alternatifini kadın, erkek ve çocukların beğenisine sunuyor.

FLO, konforlu, dayanıklı ve birbirinden tarz olan outdoor bot modelleriyle hem doğada hem de şehir yaşamında da en yakın arkadaşınız olmaya aday.

Kadınlar için bej, hâkî, taba ve gri renklerin hakimiyetinde olan modeller kalın taban ve bağcık detaylarıyla göz dolduruyor. Elbise, etek, jean, tayt, sweatshirt ve daha birçok kombinin tamamlayıcısı olacak modeller rahatlığıyla adından söz ettiriyor. Erkekler için ise bordo, hardal, siyah ve gri gibi her kombinle uyum yakalayacak renkler öne çıkıyor. Ofise giderken, hafta sonu etkinliklerinde günlük hayatta ve hayatın birçok alanında beylerin hem casual hem de sportif kombinlerine eşlik edecek birçok alternatif FLO Outdoor Bot Koleksiyonu’nda yer alıyor.

FLO minikleri de unutmuyor! Siyah, pembe, bordo, hâkî renkleriyle öne çıkan modellere renkli şeritler ve cırt cırt detayları eşlik ediyor. Miniklerin enerjileriyle uyum yakalayacak birçok model alternatifleri FLO’da ebeveynleri bekliyor!

FLO’nun Outdoor Bot Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL