• Geri dön

  • 2.375 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Herkese hitap eden modeller sunan FLO, Bayram’a özel “%40 İndirim Kampanyası” ile bayram alışverişlerinin vazgeçilmez adresi oluyor. Klasik ayakkabıdan sneakera, kemerden çantaya kadar geniş ürün yelpazesiyle bayram şıklığına uygun tüm modeller www.flo.com.tr ’de yer alıyor.

Sürekli yenilenen içeriğiyle, herkesin tarzına ve yaşına uygun modelleri bir arada bulunduran flo.com.tr, bayrama özel başlattığı %40’a varan indirim kampanyasıyla avantajlı alışveriş keyfi yaşatıyor. Geniş marka ve ürün çeşidiyle FLO, tarzına özen gösteren ve bayram kombinlerini kusursuzca tamamlamak isteyen kadın ve erkeklere; klasik ayakkabılardan casual modellere, rahat taban yapısına sahip sneakerlardan yaz mevsimine uygun sandaletlere kadar pek çok ayakkabı seçeneği sunuyor. Dünyaca ünlü markaların klasik modellerinden en trendlerine kadar pek çok ayakkabı alternatifinin yer aldığı flo.com.tr’de ayrıca 14 Mayıs akşamında geçerli olmak üzere 18:30 – 09:00 saatleri arasında yapılacak tüm alışverişlerde “Etiketin Yarısı” kampanyası uygulanacak.

29 TL’den başlayan şeker tadında indirimler…
FLO, bayramda çocukları da unutmuyor ve 29 TL’den başlayan fiyatlarla birbirinden renkli ve dikkat çekici modelleri miniklerle buluşturuyor. Sneaker, babet ve terlik gibi mevsime uygun ayakkabılar çocuklara ideal birer bayram hediyesi olarak öne çıkıyor. Kadın ve erkek kombinlerinin tamamlayıcısı çanta, kemer, cüzdan, şal gibi aksesuarlar da bayrama özel 29 TL’den başlayan avantajlı fiyatlarla flo.com.tr’de yer alıyor. Kinetix, Lumberjack, Polaris, Butigo, Nine West, Dockers By Gerli ve Mercedes gibi kendi kategorisindeki lider markaların yanında pek çok global markanın 2020 İlkbahar/Yaz
Koleksiyonlarına www.flo.com.tr web sitesinde kolayca bulabilirsiniz…
Instagram/Facebook - @floayakkabi

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL