• Geri dön

  • 387 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Kış aylarında her adımda tarzını konuşturmak isteyen kadınların tercihi olan çizmeler, Polaris’te rahatlığı ve şıklığı aynı anda sunuyor. Kadınlar ve çocuklar için birçok model alternatifi, kış görünümlerinin en uyumlu tamamlayıcısı oluyor.

Çizmeler soğuk günlerin en kullanışlı parçalarından biri oluyor. Polaris sezon trendlerini yansıtan birbirinden şık çizmeleri kadınlar ve çocuklarla buluşturuyor.

Modanın ve trendlerin takipçisi olan kadınların radarına takılacak Polaris’in çizme modelleri, acı kahve ve siyah gibi sezonun en klasik renkleriyle dikkat çekiyor. Toka detaylarıyla süslenmiş modeller elbise, etek, gömlek, pantolon ve daha birçok kombine şıklık katıyor. Polaris minikleri de unutmuyor. Kürk detaylarıyla harmanlanarak tasarlanmış çizme modelleri, miniklerin enerjileriyle uyum yakalıyor. Hayatın her anında miniklerin adımlarına konforuyla eşlik edecek modeller Polaris’te ebeveynleri bekliyor!

Polaris’in Çizme Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO ve Polaris mağazalarını ya da www.flo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL