• Geri dön

  • 2.007 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Trendlere uygun soft ve natural tonlarıyla dikkat çeken Lumberjack Sneaker Koleksiyonu, paylaşılacak yeni hikayelerin eşlikçisi oluyor! Ailecek yaşanan her ana eşlik eden modeller, siyah, beyaz, hâkî, bej ve pudra gibi renklerle hem casual hem de sportif tarzınızın en konforlu tamamlayıcısı olacak!

Sonbaharın yüksek enerjisine, şehrin en keyifli aktivitelerine eşlik eden Lumberjack sneaker koleksiyonunda bu sezon soft ve natural renkler ön plana çıkıyor. Esnek ve rahat taban yapıları sayesinde konforlu yürüyüş sağlamakla birlikte şehir hayatının hızıyla uyum yakalayacak modeller yeni hikayelerinizde sizi kaliteli tasarımlar ile buluşturuyor. Doğayla uyumlu natural tonlar ve soft renklerin bir arada kullanıldığı snekarlar renkli şerit detaylarıyla harmanlanarak sonbahar mevsiminde kadın, erkek ve çocukların adımlarına maksimum enerji katıyor.

Jean, gömlek, ceket, etek, elbise ve daha birçok kombinin tamamlayıcısı olacak sneakerlar, tüm aile fertlerinizin adımlarında, paylaştıkları her hikâyede kalitenin temsilcisi oluyor!

Lumberjack Sonbahar/Kış Koleksiyonunu daha yakından incelemek için www.flo.com.tr ve www.instreet.com.tr’ye tıklayabilir, mağazaları ziyaret edebilirsiniz…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL