• Geri dön

  • 972 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Polaris’in trend görünümlerle ev kombinlerine uyum sağlayacak ürünleri kadın ve çocukların içini ısıtıyor! Birbirinden farklı terlik ve panduf modelleriyle dikkat çeken koleksiyon, konforlu adımların eşlikçisi oluyor!

Evde geçen zamanda adımlara konfor katacak Polaris Ev Grubu Koleksiyonu, kadın ve çocuklar için rahatlığı ve tarzı birleştiren modeller sunuyor.

Yumuşacık terlik ve panduflarıyla göz dolduran koleksiyonda kadınlar için; pembe, sarı, siyah, gri ve pudra renkler dikkat çekiyor. Ev kombinlerinin tamamlayıcısı olacak modeller, esnek yapısıyla rahat adımlar atılmasını sağlıyor. Miniklerin ayağından çıkarmayı istemeyeceği modeller ise pembe, gri, lacivert ve beyaz tonlarıyla öne çıkıyor. Ev grubu koleksiyonu, kaymaz taban özelliğiyle adımların güvenle atılmasını sağlarken ev kombinlerinin de en trend parçası oluyor. Miniklerin severek giyeceği modeller Polaris’te sizleri bekliyor!

Polaris’in Ev Grubu Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını veya www.flo.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL