• Geri dön

  • 1.625 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


En iyi kaliteyi uygun fiyata sunan Polaris, sandalet ve loafer koleksiyonuyla, yaz mevsiminde kadınların adımlarına şıklık katıyor. Polaris’in her kombine uygun sandalet ve loafer modelleri yaz görünümlerinizin en rahat parçası olacak!

Polaris’in yaz koleksiyonunda konforuna önem veren kadınlar için hazırlanan sandalet ve loafer modellleri trendler ile uyum yakalayan görünümleriyle kadınların beğenisini topluyor.

Topuklu, kalın tabanlı sandalet ve loafer modellerin yer aldığı kadın koleksiyonu, siyah, beyaz, pudra ve bej renkleriyle dikkat çekiyor. Topuklu, cırt cırtlı ve toka detaylı sandaletler ayağı kavrayarak adımlara konfor ve zarafet katıyor. Dolgu topuklu ve kalın tabanlı loafer modeller ise uçuş uçuş elbise, etek, gömlek, jean ve daha birçok kombin ile uyum yakalarak dikkatleri adımlara çekiyor. Özel günlerde, günlük hayatta, tatil beldelerinde ve hayatın birçok alanında hem sade hem şık kombinlerin en rahat tamamlayıcısı olacak modeller Polaris koleksiyonunda stiline önem veren kadınları bekliyor!

Polaris’in Sandalet ve Loafer Koleksiyonu’nu ve daha fazlasını yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr ’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL