• Geri dön

  • 2.028 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Butigo Yeni Sezon Koleksiyonu ile Göz Alıcı Kombinlere Eşlik Ediyor!

Sezon trendlerini cazip fiyat avantajlarıyla kadınların beğenisine sunan Butigo’nun, Sonbahar/ Kış Koleksiyonu, geniş ürün yelpazesiyle göz dolduruyor.

Dünya moda akımlarından ve sezon trendlerinden ilham alınarak hazırlanan Butigo’nun Sonbahar/Kış Koleksiyonu, şık ve zarif ayakkabı modelleri ile hem gündüz hem de gece şıklığını konforlu model alternatifleriyle süslüyor.

Loafer, sneaker ve babet modelleriyle göz alıcı kombinlere eşlik edecek Sonbahar/Kış Koleksiyonu; siyah, beyaz, pudra ve bej renkleriyle öne çıkıyor. Kalın taban ve renk detaylarıyla konforu ve şıklığı bir arada sunuyor.

Butigo loaferlar, yeni sezonda maskülen tarzın vazgeçilmezi olurken; tercihini modern, ve sportif şıklıktan yana kullanan kadınlar için ise; Butigo sneakerlar zamansız bir stil vaad ediyor. Etek, elbise, jean, gömlek, ceket ve daha birçok kombinin tamamlayıcısı olacak modeller Butigo Yeni Sezon Koleksiyonu’nda sizleri bekliyor!

Butigo’nun kaliteyi cazip fiyatlarla sunan Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda yer alan modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL