• Geri dön

  • 825 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Nike, Adidas, Puma, Lumberjack ve Jack&Jones gibi dünyaca ünlü markaların en trend modellerinin yer aldığı IN STREET’in Yeni Sezon Koleksiyonu kadın, erkek ve çocuklara birçok model alternatifi sunuyor.
Sonbahar mevsimine rahatlığıyla eşlik edecek modeller IN STREET’te sizleri bekliyor!

Hızlı hayat temposu içerisinde konforlu ve tarz modelleriyle gençlerin favorisi olan IN STREET, Yeni Sezon Koleksiyonu’ndaki geniş ürün yelpazesiyle ilgi çekiyor.

Günlük yaşamda ve doğa yürüyüşlerinde sıklıkla tercih edilen IN STREET’in spor ayakkabıları; siyah, beyaz, pudra ve lila renkleriyle öne çıkıyor. Kadın, erkek ve çocukların adımlarının en rahat eşlikçisi olacak modeller; kalın taban ve renkli şeritler ile süslenerek dikkatleri adımlara çekiyor. Tekstil koleksiyonunda yer alan; sweat, eşofman ve yağmurluklar yumuşacık yapılarıyla ve rahatlıklarıyla spor aktivitelerinin ve günlük hayatınızın vazgeçilmezi olacak! En son moda trendler ile uyum yakalayan modeller IN STREET Yeni Sezon Koleksiyonu’nda sizleri bekliyor.

Tarzınızda fark yaratacak yeni sezon koleksiyonunu yakından görmek için IN STREET mağazalarına uğrayabilir veya hemen www.instreet.com.tr ‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL