• Geri dön

  • 2.202 Görüntülenme

  • 507 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Sade, zamansız ve unutulmaz ayakkabı tasarımlarıyla akıllarda kalan U.S. Polo Assn., yeni sezonda da kadın, erkek, çocuklar için dikkat çekici modelleriyle adından söz ettirecek. Kendine has, klasik, stil sahibi dokunuşlarıyla moda trendlerini yakından takip edenlerin favorisi olacak U.S. Polo Assn. ayakkabı modelleri FLO’da sizleri bekliyor.

Casual giyim tarzının en şık tamamlayıcısı U.S. Polo Assn. ayakkabılar yeni sezonda kadın, erkek ve çocuklar için birbirinden iddialımodelleriyle öne çıkıyor.

Günlük hayatta, özel davetlerde, ofis günlerinde ve hayatın birçok alanında her kıyafetle uyum yakalan U.S. Polo Assn. ayakkabılar bu sezonda da gardıropların vazgeçilmezi olacak! Özel taban yapısıyla, gün boyu ayağınızın rahat etmesini sağlayan modeller; siyah, gri, lacivert, beyaz, pembe ve taba renkleriyle dikkat çekiyor.

Tarzından ödün vermeden konforlu adımlar atmak isteyen kadın, erkek ve çocukların hem şık hem de sportif görünümünü tamamlayan U.S. Polo Assn. Yeni Sezon Koleksiyonu, günlük aktivitelere eşlik ederek rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşatıyor.

Siz de U.S. Polo’nun Yeni Sezon Koleksiyonu’nu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını ve www.flo.com.tr‘yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL