• Geri dön

  • 2.060 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Dünyanın en geniş katılımlı şirketler arası golf turnuvası” olarak bilinen World Corporate Golf Challenge (WCGC) Turkey’in bu yılki kazananı, Lumberjack takımı oldu. 34 şirketin 2 kişilik takımlarla oynadığı turnuvayı FLO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan ve Bodrum Golf Kulübü Kaptanı İsmail Erdoğan kazandı.

“Dünyanın en geniş katılımlı şirketler arası golf turnuvası” olarak bilinen World Corporate Golf Challenge (WCGC) Turkey’in bu yılki kazananı, Lumberjack takımı oldu. 34 şirketin 2 kişilik takımlarla oynadığı turnuvayı FLO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan ve Bodrum Golf Kulübü Kaptanı İsmail Erdoğan kazandı. Ziylan ve Erdoğan; 1 – 5 Kasım tarihleri arasında Portekiz Cascais’de düzenlenecek olan ‘World Corporate Golf Challange 2021 Dünya Finali’nde ülkemizi temsil edecek.

Matrix Travel tarafından bu yıl 9’uncusu düzenlenen ve dünyanın en geniş katılımlı şirketler arası golf turnuvası olarak bilinen World Corporate Golf Challenge (WCGC) Turkey, 10 – 12 Eylül tarihleri arasında Regnum Golf & Country Club ev sahipliğinde Bodrum’da düzenlendi.

34 takımın şirketini temsilen 2 kişilik takımlarla oynadığı turnuvayı; Lumberjack takımı adına mücadele eden FLO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan ve Bodrum Golf Kulübü Kaptanı İsmail Erdoğan, toplamda 154 puan alarak 1’inci tamamladı. WCGC Türkiye 2021 kazanan takımı Lumberjack, 1 – 5 Kasım tarihleri arasında Portekiz Cascais’de düzenlenecek World Corporate Golf Challange 2021 Dünya Finali’nde mücadele edecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL