• Geri dön

  • 2.105 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Sportif ve casual parçalarla rahatlıkla kombinlenebilecek olan tasarımlar, yaz aylarının tüm enerjisini ve canlılığını adımlara taşıyor. Dockers by Gerli stil sahibi, rahat bir tarza sahip erkeklere, ayarlanabilir, ayağı kavrayan sandalet modelleriyle rahat adımlar sunuyor.

Dockers by Gerli sandalet modelleri; lacivet, siyah ve kahverengi gibi en çok tercih edilen renkler ön plana çıkıyor. Deri ve kumaş detaylı sandaletler her erkeğin gardırobuna eklemek isteyeceği türden!

Dockers by Gerli’nin sandalet modelleri; rahat, şık ve sofistike tarzıyla deniz ve doğanın havasını karaya taşıyor. Jean pantolonlar, şortlar, casual bol kesimli pantolonlarla yaratılacak kombinler, erkeklere konforlu bir yaz şıklığı sunuyor. Cırt cırt detayları ile fonksiyonel yapıya sahip Dockers by Gerli sandaletler, bu yaz her yerde!

Dockers by Gerli’nin tüm ayakkabıları ve sandalet modellerini yakından görebilmek için FLO, In Street ve tüm seçkin satış noktalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL