• Geri dön

  • 2.152 Görüntülenme

  • 502 Haber

  • 764 İşletme görüntülenme


Dockers By Gerli dayanıklı ayakkabılarıyla hayatınıza hareket katmaya devam ediyor. Suyu ve soğuğu geçirmeyen outdoor bot modelleri birçok doğa aktivitesinin de en dinamik eşlikçisi oluyor.

Sportif tarzından ödün vermeyen erkeklerin favorisi olacak Dockers by Gerli Outdoor Koleksiyonu rahat, hafif modelleri, sportif görünümü ve su geçirmez özellikleri ile doğaseverler için ideal alternatifler sunuyor.

Klasik modelleri cesur detaylarla birleştiren Dockers by Gerli, şehirli erkeğin gündelik yaşamına uyum sağlayarak her zaman dinamik ve cesur bir tarz yakalıyor. Rahatlık ve şıklığı bir arada sunan Dockers by Gerli, kahverengi, siyah, hâkî ve gri gibi her renkle uyumlu tonların ağırlıkta olduğu koleksiyonuyla günün her anına eşlik ediyor. Jean, sweat, kazak, mont ve daha birçok kombinin en dinamik eşlikçisi olacak modeller, ofise giderken, doğa yürüyüşlerinde ve günlük hayatta rahatlıkla kullanılarak adımlara konfor katıyor.

Dockers by Gerli’nin Outdoor Koleksiyonu’nu daha yakından görmek için FLO Mağazaları ve flo.com.tr adresini ziyaret edebilirsini

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL