• Geri dön

  • 2.247 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Konfor ve modayı bir arada sunan Polaris, Sevgililer Günü’nde hem kadınları hem de erkekleri etkisi altına alıyor. Polaris, kış koleksiyonunda yer alan ve sezon trendlerini en şık tasarımlarla yansıtan modelleriyle 14 Şubat’ta konfor ve şıklığı buluşturuyor!

Polaris’in kadın koleksiyonunda yer alan kahverengi, siyah ve pudra renginin ağırlıkta olduğu botlar, loaferlar ve stilettolar toka detayları, deri ve rugan seçenekleriyle Sevgililer Günü kombinlerine en zarif şekilde eşlik edecek nitelikte… Topuklu ve düz taban modeller, elbise, etek, tulum, pantolon ve daha birçok kombinin en dikkat çekici parçası olacak.

Sevgililer Günü’nde erkekler de şık olmaya, en az kadınlar kadar önem veriyor. Hem klasik hem casual kombinler ile uyum yakalayacak bot modelleri deri ve süet seçenekleriyle göz dolduruyor. Botlarda yer alan bağcık detayları, dikiş detayları ve farklı dokuların bir arada kullanımı ayakkabılara ayrı bir hava katıyor. Sevgililer Günü’nde dikkatleri adımlara çekecek hem de harika bir hediye alternatifi olan modeller Polaris’te sizleri bekliyor!

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL