• Geri dön

  • 2.139 Görüntülenme

  • 509 Haber

  • 765 İşletme görüntülenme


Dünyaca ünlü markaların en yeni ve cazip fiyatlı modellerini aynı çatı altında buluşturan In Street, yılbaşı kombinleri için küçük büyük herkese uygun onlarca alternatifi İnstreet Mağazalarında ve www.instreet.com.tr’de bir arada sunuyor.

Yılbaşında sevdiklerinizi sezonun modası ayakkabı ve spor ürünleriyle mutlu etmek ya da yılbaşı gecesinde kombinlerinizi klasik stilin modern çizgileriyle harmanlamak isterseniz aradığınız parçaları In Street’te bulacaksınız!

Sokak stilinin vazgeçilmezi spor ayakkabılar ve sneaker modelleri; kadın, erkek ve çocuklar için yeni yılda da en ihtiyaç duyulan tamamlayıclaroluyor. Siyah, beyaz, bordo, gri ve kırmızı renkleriyle dikkat çeken modeller kalın taban, bağcık ve renkli şerit detaylarıyla konfor ve şıklığı aynı anda sunuyor. Boğazlı tasarımlar ise trend görünümüyle bilekleri sıcacık tutarak adımlara renk katıyor. Gündüzden geceye, tüm kombinler ile harmanlanarak uyum sağlayacak modeller In Street’te sizleri bekliyor!

In Street atkı ve bere koleksiyonu ise kış mevsiminde yumuşacık yapısıyla soğuktan korurken aynı zamanda da sevdikleriniz için harika bir hediye alternatifi oluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL